Match och det är varmt!

Hej eller ska ja säga god morgon!
Det var ett tag sen ja blogga, har inte orkat! Har vare hos pappa också det är väl det som gör mig så slö!
I helgen var det b-forsfestivalen. Riktigt kul hade ja! Så synd att det bara är en gång om året.
Var hos NIklas först, sen gick vi fram till Kickis och danas som fan! hehe.
Söndagen åkte jag och Karin till Bengtsfors till Emelie och Rebecca. VI badade och käka pizza. Sen på kvällen åkte vi hem till Pappa. Jag och Emelie har kommit överrens om att vi ska fixa pappas gamla raggarbil! haha coolt!
Nu ska ja klippa gräset, lr kankse har inte bestämt mig än! ;)
Här kommer lite bilder:







Kroppspalatset m. Marit&Miriam, kalas hos Marit, Bengtsforsfestivalen!

Bengtsfors festival!

Hej! Nu sitter jag hemma hos födelsedags barnet Marit. Har sovit hos henne sen igår. Vi var hos Anna och spelade spela och käka en himlans massa godis! Trevligt var det iaf. I dag blir det kalas kl3 sen på kvällen bär det av till Rebecca och alla tjejor, senare fram till Bengtsfors. Hopas på att kvällen kommer bli bra! Sover hos Rebecca gör jag med. Sen på söndag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? Kanske åker hem till pappi och bara slappar! 
Nu ska jag ut i solen, pusshej!

Grattis Kusin Marit !! :D

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!

Uppe med tuppen ;)

God morgon!
Kl är 09.23 och jag är vaken! Ställde klockan för att se på sommarlovsmorgon. Men det var ju som väntat gör dåligt, jag menar hur bra kan det var när det är Nick Schröder som leder de? Man ser ju på lång väg att pogramet ska är lika galet som han:S! Sommarlovsmorgon ska ju vara ngt som ja ser fram emot. Man ska ju vela gå upp jätte tidigt för att se ett sådant bra pogram! men inte den här sommaren heller! Har vare dåligt dom senaste åren, kanske för att det är han som är med lr för att jag håller på att bli vuxen ;) haha hoppas på det fösta ;) 
Nej jag ska ist sätta mig ute och äte frukost i solen! Ha en trevlig dag!

tack! du har lyckas igen! enu ett kasst sommarlovspogram! ;)


Solen är äntligen framme..

Hej. Det är så sjukt gött väder nu. Ska ut och sola. Fast jag vet inte om solen tar ngt nu. Vaknade runt 3 , hade sovit bort hela dagen-.-
Idag skulle ja behöva komma till bengtsfors och hämta min saker som ligger hemma hos Rebecca. Tänkte att jag skulle åka till pappa ikv. får väl bli imorgon ist. Rebecca jobbar till ´halv 8 så.
Nu ska ja ut. Pusshej!


Nu ni..

Nu har ja betämt mej för att jag ska skärpa mig med skrivningen, Har inte skrivit på ett bra tag nu. Det är inte för jag har haft mkt att göra lr så, för det har ja värrkligen inte haft. Har ju sommarlov och inget sommarjobb.
I onsdags åkte jag ich Emelie med ner till Strömstad till Rebeccas husvagn. Det var supppermysigt! Hade gör roligt! jag tror alla på campingen var glada på torsdagen när vi åkte där ifrån. 
I går var det ju Midsommar. min första midsommar utan midsommarkrans :( ovant! ;) Gjorde en jätte fin men den blev förstor :( Vi var hemma hos Rebecca fösta och fixa oss. sen åkte vi till Åmål. Dit åker man alltid och hoppas på det bästa. Senare åkte vi till lilla Långed, hem till Glenn. Där var det inte mkt folk kvar när vi kom fram. Men iaf lyckades jag och Emeile komma hem 20 i 6 ;) hehe 
Jag hade en bra Midsommar och ja hoppas att nu också hade det! 

Här kommer lite bilder. Dom är inte mina eftersom min kamera är sönder! :(













En blandning med skolavslutningen, strömstad, midsommar (: ♥

  


Hej det vra längesen ;)

det var ett bra tag sen ja skrev. har inte haft ngn lust att skriva. min kaera har gått sönder med-.- så det blir inga bilder.
idag: har det vare filmdag i skolan. helt okej film. sen har ja fixat rosor till skolavslutningen . se upp och kolla på fotboll sen ikväll. sen blir det pappa.
tisdag: vanligdag i skolan. träning sen blir det pappa igen
onsdag: blir vanlig dag i skolan. sen hem till pappa direkt.
tordag: ska ha niornaslunch på skolan. sen träning.
fredag: skolavslutning!!! :D  på morgonen ska miriam och marit hjälpa mej med att göra mej fin (: hihi efter våran åker ja till rebecca och kllar på när strömkulle sringer ut sen på åmål. sen blir det fest på kvällen :D
lördag: emil och molly har sin 1årskalas :D myspys!

...

känner att ja aldrig skriver ngt roligt här ändå så ja tror ja ska sluta att skriva, men har inte betstämt mej.
har ju aldrig ngt roligt att berätta ändå :P men får se, kankse skriveer ngn gång ibland.
ska snart sova pusshej♥

RSS 2.0