J


sick of being sick


på måndag ska jag börja jobba på mitt nya jobb. men först måste jag bli frisk! så nu är bara långa promenader med frisk luft, massa frukt, te och ta det lungt framför desperate housewives och lägga sig tidigt som står på schemat. hoppas allt de kan skräma iväg min förkylning. puss och kram!

lördag8sep

hej, har nyss kommit hem från fotbollen med rebecca. bengtsfors vann med 3-0. snart kommer karin hem och då åker vi till moster kajsa på kalas. ska sova hos mamma inatt eftersom vi har match imorn. sååå nu vet ni de, puss



upp..

hej! sitter i mitt nya kök i min nya lägenhet. känns bra att kunna säga så. trivs bra här och känner att vi gjorde rätt att ta den här nu när vi hade chansen. man vaknar så tidigt här, alla dagar(4 dagar) har jag vaknat kl 8 och tvingat mig själv att somna om, sen vaknar jag runt 9-10 ist. men ganska skönt att kliva upp i tid med.
 
igår hade jag emelie här och soppa och tjat. dom flyttar ju snart dom med. så då är vi alla på samma ställe typ, underbart! sen kom evelina och bariks på muffins jag baka en dag innan. dom stanna till sena kvällen så då bakade jag kakor och idag ska jag bjuda dem på mat, hahah hemmafru? tycker det är roligt att bjuda på massa saker smatidigt som jag tycker om att baka och laga mat. (säger jag nu..) haha.
 
nu ska jag ut och gå, sen till syon om jag vågar och sen handla lite! puss och hej!

RSS 2.0