ÄNTLIGEN!

Fixad och klar!

EN HALV TIMME TILLS VI ÅKER. EN TIMME OCH TRE KVART TILLS FILMEN BÖRJAR!

wiiieee!!


Ulrik drömmer mardrömmar..

Ulrik ligger under mig och typ springer och skäller!! konstig hund!

Hej. Idag har jag gjort rätt mkt ändå, passa Emil med Hanna, käka glass, träna och sett på tv ;) Träningen gick sådär. Det var riktigt jobbit på slutet. Nu ska ja kanske gå ut och gå lite, lr så går ja och lägger mig. ska upp tidigt imorn. Ska me Hanna och moni till tegen. Plocka bär till Miriams saft! hoppas på fint väder då! Ha det bra! Pusshej! ♥

Buhu..

Nu har Emelie och Rebecca åkt till Pip. Är borta till på lördag lr söndag!

goingar! ♥

Kan inte sova..


















Lite(?) bilder på det mästa och de bästa!
inte mina bilder ngn av dom, har snott allihopa!

Ska göra ett försök till, god natt! :D

Nattblogga.

Hej! Jag kan inte sova! Så ja kollar runt lite och se vad ja vill ha typ i mellanpresent. Hehe. Det är långt kvar till jul och ja fyller år i april så det går inte. Pengar har ja inte så ja kan inte köpa det själv! Jag brukar hoppas på att mamma inte läser min blogg men nu är det okej.
De här det det som står högst upp på listan:

En mobil! Har en mobil från stenåldern som ja inte vill ha längre. Så en av dom här skulle ja vilja ha. Den rosa är ju så jävla söt, plus att Anna och Evelina har en sådan så jag vet ju att dom är bra. Den silvriga är också snygg och vill mer ha en sådan här modell. mmmh?

En kamera! Det behöver man alltid. Och en liten snygg är ju inte fel! Samma här så vet ja några som har en sådan här. Marit har den rosa och Miriam har den silvriga. Brukar alltid ta deras kamera på kalas och sånt och ta kort, ett bra sätt att slippa vara med själv ;) hehe Dom vet jag också att dom är bra.

Det värsat är att ajg vet att ja inte kommer att få ngt av dom här. Min mamma är inte den rikaste i rummet precis, plus att jag har en syster, och om jag får ngt ska hon ha, det blir alltså dubbel så mkt.. Min pappa tycker förstås att man ska ha en kamera, du kan få min gamla....

Så jag har kommit fram till att ja ska skaffa ett jobb ;) kul nu när sommaren är typ över och ingen vill ha en snorig liten tonåring som arbetar för dom. Vet ni ngn som vill, snälla snälla säg till! ;) hehe

Hoppas på en galen Fredag!

Hej. Sitter hemma hos mamma.

Igår
var jag, Emelie, Rebecca och Karin överallt typ! Först tog vi tåget från Ed till Gbg. Rebecca skulle köpa löshår, så vi passade på att handla lite. Inte för ja har pengar till det men. Fick in söt liten tunika och vita skor. Sen bussen till Ua. Emelie skulle fixa sina naglar. När hon gjorde de, var vi andra på Torp och åt tacos ;) hehe. Sen när vi skulle åka hem missa vi den bussen. Så vi fick sitter och vänta på en annan buss i typ 2 timmar. Men de mest störande var att Harry Potter gick då när vi var där!! Och den såg inte jag! A iaf så hade ja trevligt nästan hela tiden ;)

När vi kom  hem
åkte vi till mamma. Gick ner till mormor och morfar där Miriam var. Sen kom Hanna, Rikard och Emil. Satt där en stund och prata. Gick hem la mig framför tv och somna direkt! Vakna av Sjunde Himlen med panik för ja trodde typ 12 lr ngt för då brukar de gå. Men på var kl 7! Så nu kan jag inte somna om!

Idag
är det iaf ngn rockfestival i Bfors. Innan den ska jag till Åmål och hälsa på Marit(: kanske sola också?


Ha det bra idag! Pusshej!


Pappa idag! ♥

Hej!
Helgen har vare asbra! På fredag var vi hos Simon och åt tacos och så! Sen på lördagen var vi på brännbollsfest, med dlik. Det var så himla kul. Var uppe på plan på först och spela brännboll, vi var också där och fixa oss och så, sen ner på vollybollplan för den riktiga festen! Satt i ett party tält i spöregn. Sen gick vi till Erik. Och sen till Glenn. Det bli sent, eller tidigt kanske? hehe
Idag ska ja till Pappa. Ska bli gött att komma upp till han! Ha det bra denna veckan! Pusshej! ♥

Ska bli gött att sova.

Hej!
Har vare i Göteborh men Rebecca Karin och Emelie. Hade gör trevligt! varmt var det och mkt folk. Fick inget handlat men pengarna försvan ändå! När vi kom hem åkte vi till Tegen och åt räkor med släkten. Mysss! Efter de åkte jag och Karin med familjen Lehmus för att betälla biljetter till Harry Potter. Men det gick så klart inte så vi får typ inte se den förän på tisdag :O Jobbit! Är så avis på alla som säger att den är bra! Fast ja vet ju att den är bra, för det är ju Harry Potter vi snakar om.
Men nu ska jag iaf sova! Har sovit jätte dåligt inatt och har gått runt hela dagen och vare små trött! ska bli gött att sova.
Pusshej!

Harry Potter och Halvblodsprinsen! ♥


mmm..


:D :D ♥

7kampen!

Hej.
Igår var det ju 7kamp. Det har du gjort bra Marit! Fast mitt lag kom sist, var det så himla kul! Sen blev det fest på kvällen. Var uppe hos Miriam och Rikard. Dansa och så vidare;) Mkt trevligt! Sen en liten stund hos Erik.
Idag har det vare segt! Var nere hos Marit och kolla på film och käka glass. Nu äter ja mammas bullar! Mums.
Vaknade av att Karin kom in i rummet och sa att Miriam ´hade betällt biljetter till Harry Potter premiären!! Och ja som har trott hur länge som helst att den kommer ut den 17! Men nej! Den 15!!! :D ååå vad ja längtar!
Nu ska ja kolla lite på tv! Pusshej!♥

Underbart med sommarlov!

Hej! Ska bra berätta hur underbart gött jag har haft det de senaste dagarna! Igår var vi ute och bada och sola hela dagen! Så sjuk gött! Nu sitter ja hemma. Väntar på att Rebecca ska sluta så ska jag åka till bengtsfors igen och så ska vi kanske kanske åka båt med Simon och Jacob. På lördag är det KAMP! Det kommer att bli så kul! (:
Nej ut i solen igen! pusshej!♥ 

RSS 2.0