big brother

fy fan va dom gör bort sig men fan va underbart roligt de är att kolla på!! HAHA
och hur go är inte martin då? fan va rolig han är! hoppas han vinner skiten!

OC


te, några avsnitt OC, facebook. så ser min måndags morgon ut! inget att klaga på.
när jag orkar , om jag orkar, ska jag fortsätta på rapporten! hade vart gött att bli klar.


pluggsöndag

god morgon. igår bliv de kalas nere hos moster och hanna, mycket trevligt och god mat som vanligt. mer än de han jag klart med två inlämingar som skulle ha varit inne innan jul men nu är dom klara iaf. men pluggandet forsätter.. hela lovet! woho <3


-

SPARZANZA


-

sååå nu var de slut! lite sorligt men ändå så gött!
nu väntar jag på karin och mor, att dom ska komma och hämta mig så vi kan åka hem.

nu har jag lov :))


sista dagen!

sista dagen på praktiken. sen är lov! så himla gött. fast jag ska plugga och köra hela lovet, så såå mkycket lov får jag väl inte iaf. men får väl skylla mig själv som skuttit upp allt! nu ska jag gå upp till jobbet :) ha en bra dag!

ps, igår efter gymmet hade jag för en gång skull med mig pengar så passade på att sola.... mm ja gissa vilken färg jag har idag?


Jueves

är hemma idag, har så jävla ont i magen. hade inte nummret till jobbet heller så kunde inte ringa och berätta att jag inte kommer. men dom tog reda på mitt nummer och ringde ist, lite pinsamt! dom hade blivit oroliga. söttanter :)
nu ligger jag i soffan med en varm dator på magen! gött!


masterchef

ligger nerbäddad i soffan och kollar på masterchef. bra skit! idag har de hänt mycket, en unge fick hjärnskakning pga bråk, vi har varit i ishallen med trotsiga barn, köpt en skitstor lypsyl och sist men inte minst tror jag att jag blev förföljd hem efter gymmet. han följde mig hela vägen och sist när jag stanna med dörren och låste upp vände han och gick iväg! fan va läskigt de var!! men nu är jag inne och säker :)


Miércoles

börjar 9 idag.
är lite trött på mig själv för jag är så trött hela tiden, så himla tråkigt.
hoppas dagen går snabbt


kör på rosa!


Martes

börjar en och en halv timme tidigare idag, p.g.a lite personal!
så nu sitter jag här kl 06.24 och dricker mitt te. borde egentligen springa runt och stressa men orkar inte, jag hinner alltid i slutet iaf ;) ha en bra dag! puss ♥
ralf är med i nyhetsmorgon bara så ni vet!;)


lunes!

eftersom uddevalla har sportlov så har jag varit på fritids idag, så de har inte varit så många barn. vi gjorde pizzabullar, myste med filt och film :) mys idag dag på jobbet!
nästa vecka kommer bli ett helevete! massa plugg och så måste jag köra köra så myckte som de bara går, för vecka 10 ska jag börja med lektioner.. uh!


satfläsk

är i uddevalla nu och kollar på solsidan! haha hata ove!
de jobbigaste är att all mat är slut så måste ut och handla, satfläsk!


bästis med spotlightsen


roligt, trevligt, gapskrattigt!
tre ord som beskriver kusin Hannas 20års fest!




"Hej Då Anna Jag kommer att sakna dig. Du är bäst.
Hoppas att Du har Det Bra kan Du hälsa på oss någon gång.
 Du är snäll och roligt. från ...."

detta brevet fick jag av en av mina elever, underbart söt grabb! idag har vi haft en liten avsluting som sagt! tårarna var nära när en och en kom fram och lämna en teckning och gav mig en kram :) hoppar skolan och börjar jobba där ist hade vare himlen!


tjalalalala

tja! har nyss varit på ica och handlat glass och sånt till barnen imorn, nästa vecka har dom sportlov så får ta avslutningen denna ist!
kommer sakna dom så himla mycket.
de här 4 veckorna har gått jätte fort och vill verkligen inte tillbaka till skolan.
gudrun var även på skolan idag. plus att jag fick reda på mitt betyg, nöjdare kan ingen vara ;) haha


nu ska jag hoppa i säng! pusshej


.....

imorn kommer gudrun, ska ha tävling, slutar 5, sova sova sova!
annars vill jag ha helg och 20års fest! :D
natti


pizza

sluta 2 idag, somna nästan direkt när jag kom hem och vakna lagomt till halv 8 hos mig! är så jävla hungrig så ska gå och köpa pizza sen när karin kommer


alla hjärtans dag


 
te och familjen annorlunda! min alla hjärtans dag :))


måååååååndag

har äntligen kommit hem från jobbet nu. har haft tråkplanering.. ska ha 4-5 imorn morgon och på tordag morgon med, eftersom dom tyckte de gick så bra. ska även ha musiktävlig för de mindre på torsdag och då kommer gurra till stan med! nu ska jag göra en lista till min små underbara !
 idag fick jag frågan "är du gift?" haha så söt grabb!

för övrigt äre alla hjärtans dag och Ronaldo de Lima ska sluta spela fotboll. haha

puss


natti natti

är så trött nu. kommer jag upp i tid i morgon äre ett under! direkt på morgonen ska jag ha 4-5orna, helt själv. tänkte ha musik tävlig, men har ingen anning om vad dom i deras ålder lyssnar på. aja de går säkert bra.
krya ner i sängen med ett avsnitt stylisterna! god natt


three monkeys story



kul kväll i lisas lilla etta. några gick till harrys och kvar blev vi legglösa!
 mycket roligt men sköna västkustbor :)


three monkeys


ciao amigos, lisas nästa!


dagens låt!


torp

nyss kommit hem från torp, åkte dit en snabbis. hitta inte de jag leta efter men fick med mig en rosa tjockiströja, vanliga linnen och solglasögon hem iaf.

ny mysig tröja


In time I found myself in happiness



nyss kommit hem från jobbet. pysslet gick jätte bra för er som orkar bry er ;) haha
nu väntar jag på kaa, hoppas de blir en snäng i affärer :D


2011/02/10

gud va trött jag är.. värre än vanligt!
igår på skolan gjorde jag min första aktivitet. hemligkompis! gick jätte bra. idag gör jag min andra, alla hjärtansdag pyssel. hoppas de går lika bra!
nej ska kanske börja göra mig iordning så jag inte kommer försent. ha en bra dag! pusshej


fläskis



spela fotboll idag, snyggt!


tisdag

jobbat, sovit och handlat! allt jag gjort idag typ.
nu ska jag se på sofias änglar och sova :) hej!


.



rubrik?

det svåraste med blogg är att komma på en bra rubrik..
tjaa, idag jobba jag till 5,puh! tråkig jävla planering, som ingen fröken egentligen vill gå på men måste. sen när jag kom hem satte jag på mig träningskläderna och gick ut i regnet och sprang i 40 min, sen gjorde jag massa övningar. stolt över mig själv som gjorde de självmant, utan en gubbe som står och skriker på en, haha!  har jag vare och handlat, så jävla tråkigt att lägga ut pengar på sånt!! men äta bör man annars dör man! nu ska jag kolla på familjen annorlunda och fixa med "hemligkompis" till min barn :)


cat in the cradle - guns n roses


god natt nu går jag och lägger mig, två timmar försent!


fotbollhelg

tja nyss kommit hem från träningen. ska snart iväg på fotboll igen. kiosken idag med som gäller. denna gången herrarna som spelar, roligare så! sen hem käre far och de två små ♥ pusshej

dalsland!

yo yo!
gött med lite fredag. ska snart sätta mig på äckliga uddevallabussen hem till kära Dalsland! till lilla bengtsfors och hjälpa till i kiosken på vintercupen :) nu fick jag helt plötsligt jätte brottom! vi höres :) pusshej!


drar mig till jobbet



det är ett mirakel att jag kom upp idag, fy fasen va trött jag är! men tur att de är fredag! slutar halv 1 eller 2 idag så blir en kortisdag, skönt! nu äre frukost som gäller, posshaj!


såå

såå nu sitter jag här igen! har varit i skolan iadg hos mina små sötpotatisar:) som jag saknat dom!
när jag kom hem började jag städa, sen när kaa kom hem la jag i färg i hennes hår. ska snart följa med henne ner till frissan. ja bla och lite till ! hej!


torp

tog med karin ut till torp. fick lite sött med mig hem :))
nu är hon och tränar och jag har precis dykt ner i en chipspåse ;)
en liten så inte såå farligt, haha pusshej kommer la bilder sen kanske


...

funderar på att åka ut till torp och kolla lite? fast jag vet inte hur mycket jag har på kortet heller? och orkar jag gå ner till bussen? mmh nja får fundera lite till. finns så mycke fint jag vill ha, massa nytt och fint på bikbok nu! haha vilket meningslöst inlägg detta blev! stackars er..


hope



god natt, ♥


d.f.t.b.a

sitter och kollar på ett tråkigt pogram på ettan. denna dagen har varit sämts, verkligen! bara legat här och sett på tv. nej jag gick och handlade förut, men satte mig i soffa direkt när jag kom hem igen. har inte orkat göra något annat...
ska nog inte till praktiken imorn heller, bättre att stanna hemma en dag till för säkerhets skull. skulle vilja till torp och kolla lite men fårse om jag orkar.

soffffpotato!


RSS 2.0