vecka 50

måndag: praktik, dock hade dom k-dag så planera den mesta tiden av dagen, var även på fritids.

tisdag: lucia! börja en timme tidigare för att alla tärnor, tomtar pepparkaksgubbar skulle hinna göra sig iordning inför uppvisningen. så längesen man kolla på ett lucia tåg med små barn, så mysigt. sen hade vi julpyssel och film mys resten av dagen


onsdag. vanlig skoldag. sen på kvällen blev jag bjuden på julfest, av 6-10åringar.. haha. blev uppropad som "den lilla fröken barna tycker om så mycket" och fick en julklapp. haha


torsdag: dansuppvisning med dom mindre barnen f-2 för de större 3-5. tjejerna var en mindre så då fick praktikanten hoppa in haha :P


fredag: sista dagen på praktiken, alltså krama anna dagen ;) haha sorligt men skönt att de är över så man får komma hem (: på kvällen var det kalas för morbror Anders. sen kom bark och hämta oss så myste vi hos henne.

lördag,igår: julbord, bowling i åmål sen harrys i säffle, så jävla roligt, förutom att jag har ett skrapsår i pannan, så jävla snyggt.. haha


idag: kom hem så sent i natt så vi skulle vänta på att julkalendern börja, när den väl gjorde de somna vi direkt och vakna runt 4, haha så sega! åkte hem till kalaset för mormor, när jag kom hem somna jag och nu kan jag inte sova.. så roligt! imorn blir skola om jag kommer upp vill säga ;)

puuh vilket inlägg


lussefest på hc


förra helgen drog vi, jag rebecca karin rebecka hanna moa sussi jonna och josse, till hc! hade skit kul verkligen hela kvällen. förfestade hos barks päron. när kvällen var slut körde guldvärda emelie hem mig och johan till pappa. vakna runt tre dagen efter och mötes av två överenergiga barn... asroligt sådär när man är bakfull haha! bra helg :)


Snälla då

Den som vill får gärna köpa den här tröjan från bikbok till mig i julklapp! Feel free :)


4december

nu är jag i uddevalla igen. ligger i sängen och ska snart sätta på bästa filmen. nu är det inte långt kvar på praktiken. trivs jätte bra men vill hem. hatar att åka ner hit på söndagar, bara lämna allt och alla hemma..


de senaste dagarna


har jag myst min mina söta. myst till julkalendern och varit glad att julen snart är här


varit i töcksfors med rebecca och handlat kläder. var kvällsöppet och massa goa erbjudande som passar plånkan perfekt! fick mig två söta tröjor och lite annat smått och gott :)


har åkte till hörnan i åmål med fulle folk och en och annan kär ;) hade en trevlig kväll!

vakna bakfull hemma hos rebecca. hon stack till jobbet och jag och karin sov vidare. sen gick vi och köpte bakis mat, tog med oss den till rebecca och passa på att inviga den nya bron i bengtsfors.

puss på en bra helg!


RSS 2.0