Första Skoldagen.

Hej, Japp, idag började jag gymnasiet. Jag trivdes inte alls. Vet inte varför. hoppas att det blir bättre. Det är ju bf ja vill gå, ska iaf vänta ett tag innan ja bestämmer vad ja ska göra.
Idag ska vi iaf spela match. Ska kanske få starta tom. Det gillar vi! :D hehe ska fixa lite saker och så nu sen ska ja åka.
Hade det bra! Pusshej!


Lördagens Planer.

Hej. Sitter i soffan och lyssnar på när Rebecca snarkar(: hehe hon har sovit hemma hos mig inatt. det var meningen att hon jag skulle passa filip och viktor, och sälja bröd. men det blev inte ngt av de. filip och viktor åkte med pappa i uddevalla coh hjälper karin med att flytta. och brödet tog slut innan vi kom ner. (: nu har vi ätit glass.
sen ska vi till louise och grilla lite. sen till laxarby! ja ska dansa järnet i dag! :D hoppas ni får en bra dag! orkar inte skiva mer nu! opussshej!

2 dagar försent men..

En av världens goaste människor och en av mina bästa kompisar fyllde år den förste!
Emelie Myyrylänien ♥♥


jag är en liten tjuv, kan inte hålla mig för du är så söt!

G R A T T I S, 1 8 n ä s t a! ♥


08.52

God Morgon.
Första gången på sommarlovet ja har kunnat säga så, nästan iaf! Har vaknat så sent alla dar så det inte har vare morgon längre! Men idagvaknade ja tidigt. Har varit duktig och ätit en bamsefrukost. snart ska ja duscha med. Klockan halv 10 ska jag gå upp till plan och hämta Emil. Ja och karin har tänkt att vara med han i dag! Miriam är ledare på fotbollsskolan och Rikard jobbar skulle ja tro, då passar jag och Karin på att ha emil :D bara roligt, inga problem med den  sötisen! Nej en annan Emil väntar nu, I Löneberga! Sen duschen.
Ha en bra dag, Pusshej! ♥

s ö t i s e n   E m i l !  ♥


RSS 2.0