valborg.

nu är ja ocj akrin hos rebecca . vi sja fixa till oss nu och sen blir det fest (Y) vet inte vart än, men kul ska vi ha ;) ahah pusshej. hoppas ni får en trevlig valborg (:

sova.

efter en lång dag ska det bli gott att sova (: men först måste ja packa till pappa imorn. ska åka till han och stanna där hela veckan. imorn blir det också skola. det är ju inet man längtar till precis, iaf inte jag. på onsdag fyllar jag år (: 16. det ska vi fira på torsdagen ;) hehe sen blir det väl me pappas släckt på fredag lr lördag. ja tänker nog att rebecca kommer en sväng då me;) har iaf tänkt att bjuda henne.
nu grejar mamma i köket. skulle tro att hon gör te (: pusshej . hörs om en vecka ♥


(:

Snart är den min !
min♥

Hemma & väntar på mat (:

nu har jag kommit hem från bfors. det var trevligt att sitta och prata me Elina. vi satt på kickis och fika. sen åkte vi till ica och köpta vindruvor. vi tog våra vindruvor och satte oss me sjön. det var super fint väder. lite kallt för det blåste. när vi blev trötta på allt blåsande åkte vi upp till majberget och satt där i solen och myste. himla trevlig dag med trevligt sällskap (: ♥elina ♥

nu har ja fått tummen ur..

så, nu har ja skaffat blogg. som alla andra. känner att ja inte vill vara ensam kvar på bilddagboken :S
idag ska ja till bengtsfors och fika me lilla elina(: ska bli kul att fräffa henne utan för skolan själv, utan att någon ska vara med. typ som förr i tiden (: ska bli härligt.
har nu fixat mig, ätit lite frukost och ska snart ut me ulrik, min hund.
hade bra så länge ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0