life is short


smile while you still have teeth


28 november

hej! har nyss kommit hem. jobbat som vanligt. imorn ska jag ha idrott med alla, ska även ta med mig nårga barn ut i skogen och plocka krottar till julpusslet som jag ska ha på lucia.

helgen har varit bra. ifredags när jag kom hem från uddevalla åkte jag till johan och sedan kom rebecca och johanna och hämta mig  så stack vi till kickis. trevligt som vanligt! på lördagen när jag vakna kom pappa och hämta mig. var hemma en stund sen kom rebecka och rebecca och hämta mig och karin så åkte vi till bark och fixa oss. efter en stund kom johan så gick vi till adria och satt där. sen till simon och senare glenn. var trött hela kvällen men hade kul ändå.



24november, en månad

hej, sitter helt slut hemma i soffan och somnar vilken minut som helst! mycket som har hänt idag.. helt slut. idag har jag varit danslärare, haha! har även julpyntat klassrummet, planerat lite och så. nästa vecka ska vi till kyrkan och sjunga julsången, den 13 äre lucia och sen massa pyssel. såå mysigt!!! barnen har även bakat pepparkakor idag så det har luktat så sjukt gott hela dagen! 

nej nu ska jag sova en sväng, sen kommer lisa, sen gymmet. puss

Grattis Rebecka till körkortet, hämtar du mig i ua imorn? ;) puss


tacos

jobbat idag som vanligt. stanna kvar på fritids en stund efter. när jag kom hem somna jag direkt.. hatar att jag alltid somnar när jag kommer hem, hela dagen förstörd och somnar sent på kvällen.. när jag vakna städa jag, behövligt! nu har jag och karin gjort tacos. muns. imorn blir jobb och kik i affärer med en härlig julstäming med alla ljus. ha en bra kväll, puss
även om jul och vinter är super mysigt, saknar jag ändå sol och värme


helgen som varit

i fredags när jag kom hem från uddevalla åkte jag hem till mamma och träffa henne i 10 min och drog vidare till bengtsfors och myste med tacos, idol och skräckfilm med rebecca och emelie. jag är verkligen sämst på att se på skräckfilm, satt i mitten och höll rebecca och emelie i varsin hand och var hur rädd som helst. haha så mesig!

på lördagen när vi vakna gick vi ner till strömmis på öppet hus och hängde med simon. käka frukost på kickis och satt där några timmar och tjöta. sen upp till bark och fixa sig för kvällen. vi hamna i åmål och hörnan, hade skit kul! herregud! haha!

söndagen vakna jag typ 3 av att mamma ringde och sa att hon kom och hämta mig. åkte hem och packa, för att sen sätta sig på äckeluddevalla bussen.

idag har jag jobbat. vi har börjat sjunga julsånger. på onsdag tänder dom julbelysingen i stan och på söndag äre första advent! mysigt!


haha pontus hade varit och bowlat innan och fått ett pår nya skor!


vecka 46

i måndags efter jag och karin hade varit iväg och tränat börja jag må dåligt, samma konstiga må dåligt som förra gången. så var hem på tisdagen.. låg hela dagen, så hilma tråkigt! sen när karin kom hem orkade jag inte tycka synd om mig längre så vi gick och fika. fick inte i mig så mycket eftersom jag inte mådde så bra. senare på kvällen mådde jag bättre så vi gick och tränade. och mitt under passet kom det tillbaka, trodde jag skulle dö.

så det blev att vara hemma idag igen. ligger i soffan och  kollar på tv. hoppas jag kommer iväg till jobbet imorn. puss


söndag 13

i helgen har jag varit hemma och slappat! så gött! fredags kom rebecca upp till oss och myste. lördagen var jag och karin barnvakter åt filip och viktor. men karin stack iväg till bengrsfors så kvar var jag.. vi baka och kolla på så mycket bättre och somna i min stor säng. idag har jag inte gjort mycket, åkte er till bengtsfors tidigare så jag hann säga hej till johan innan de var dags att sätta sig på bussen till uddevalla.

nu sitter jag här och kollar på festival. imorn blir jobb och sen kik på stan (: puss


god natt

somna till filmen förut och vakna lagomt till halv åtta hos mig och robinson finalen. så har kollat på tv hela kvällen ist för att gå och träna.. nyttigt! ska hoppa in i duschen och sen sängen. upp tidigt imorn och planera för de är jag för trött för att göra nu. imorn ska vi ut i skogen. god natt! ♥


new day, new things

hej, jobbat idag. skulle gärna vilja berätta för er vad som hände idag men ha, de får jag inte. annars har vi varit på teater idag. gå på stan med 20 ungar var en utmaing, haha! efter jobbet åkte jag ut till torp och kolla läget. fick med mig några tröjor och lite smink (:

hm, bikbok

nu sitter jag och kollar på film, run fatboy run, den verkar sämst men finns inte så mycket annat på tv.. ikväll ska jag träna, så gött! pusshej


om man trappar snett blir det en lång väg ner


kapten röd-ett snedsteg bort


21.55

tja, blev inget trop idag. kände mig inte så pigg sen blev det inte bättre av de dåliga nyheterna jag fick efter jobbet. finns så störda människor så de är helt sjukt! idioti! men inget man kan göra åt utan de ända men kan gör är att sitta fint och håll käften!

aja iaf, imorn ska jag på teater med f-1. de blir nog livat!

nu har jag nästan precis kommit in, var ute och gick med karin innan hon hoppa på bussen och åkte hem till dalsland. städat upp så nu är de snyggt och fint. tycker om denna lägenheten så synd att de ska ligga i uddevalla. 
ne nog nu! god natt puss :)


Onsdag

Sov så dåligt i natt! Är inte alls pigg idag. Är sur och arg. Nu hela förmiddagen har var varit i f-1, söta små livliga barn! Push! Snart äre lunch, hoppas jag blir piggare efter de! Ha en bra dag , puss


Uddevalla

Har nu flyttat ner till Uddevalla och här kommer jag vara ett tag. Praktiserar på samma skola som förra året. Trivs med barna och lärarna. Åkte ner hit i söndags med Karin och Rebecca, hon åkte hem förut och Karin åker hem imorn. Så jag måste sova själv i två nätter, fy så läskigt!

Ihelgen var vi på hc. Utklädda och glada. Vi börja tidigt, åkte minibuss ner till Bergström och förfesta där. Kvällen var skitlång, såå kul!

Nu sitter jag och Karin och kollar på film, har varit ute och gått och handlat mat.
Imorn ska jag ut och kolla torp om de finns något fint men de skulle jag knappast tro!


Pray it won't fade away


2 november

Ganska längesen jag skrev nu, har inte suttit med datorn på hundra år och jag tycker att inläggen från bloggappen blir så fula men de får bli ett här iaf.

Denna vecka har jag lov. Underbart skönt! Tänkte jobba men orkade inte! Dock behöver jag pengar så de skriker om de men aja..

Nu ligger jag i sängen, kollar bloggar och fb. Dagen är oplanerad så får se vad som kan hända. Nu tänkte jag somna om och sova till typ mm 2? Puss


RSS 2.0