paljettväst



Den här har jag köpt idag (:

karlstad.

hej (:
sov hos rebecca i natt. åkte tidigt från bengtsfors till karlstad. vi gick på IKEA och på bergvik. skulle ha sparat alla mina pengar så ja hade till att färga håre.. men nu blev det inte så. hittade äntligen en paljettväst som jag har leta efter. eftersom jag inte ska ut idag så blir det väl att kolla på den (: hihi ensam..
men åker med marit till åmål och lämnar rebecca och karin. sen hem ljuva hem:D
ha en bra allahelgona (: pusshej.

ska lägga upp en bild på västen när jag kommer hem (:

hemma hos rebecca.

hej (:
sitte rhos rebecca nu!
hon har vare hos mig i ärtermark igår tills idag(: gjorde det vanliga. baka, busa me filip och viktor, såg på tv.
idag åkte vi till henne. vi ick fram till bengtsfors och kolla på bergers efter halloween kläder. sen satte vi hos på kickis. satt där en stund och sen kom elina och robin. har suttit där enda tills nu.(:
nu blir det tv tror ja. ja god lust att färga håret. men vågar inte göra de hemma.. efter som det aldrig har blivit bra annars.  ha en trevlig helg (: pusshej!



home ♥

hej.
har vare med rebecca hela dagen!
gick fram till bengtsfors och lämna in cv på ica och mobilen på exspert(: hoppas det inte blir dyrt!
sen åkte vi buss till åmål och kolla i affärer och hälsade på marit(: sen åt vi på en resturang typ.. haha ;)
nu är jag hemma(: ska se på tv resten av kvällen (: pusshej♥

bengtsfors

hej(:
sov hos rebecca inatt. åkte till henne igår efter hon hade kommit hem från göteborg. vi vara bara hemma och slappa(: vi åt pizza och kolla på tv med hennes päron (: det var trevligt!
nu ska vi ut och gå snart(: vi ska gå fram till bengtsfors och till expert. ska se om dom kan hjälpa mig med min telefon. sen vidare till ica. ska lämna mitt cv. vill verkligen ha ett jobb !!
nu  ska ja klä på mig så ska vi nog snart gå(: pusshej♥

disneys fanstasifulla sida!

karin hitta en sjuk grej! kolla!!



söndag

hej, har nyss kommit hem från miriam. vi kusiner har vare där och tagit kort. kort som mormor och morfar ska få när dom fyller år. korten blev fina men ja blev inte nöjd. har ingen lust att hänga upp dom bilderna! men vi gjorde ju de för mormor och morfar så det är bara le och låtsats att man tyckte de blev bra! 
ivk ska jag iaf vara med min rebecca! hoppas vi ska se på veckoavsnittet av riversida! så sjuk dåligt att det blir bra! kolla på de (: 
nu ska ja äta mig fett på paj. pusshej♥
 

n a t a l i e ♥

nytt nummer!

har nytt nummer igen! tänker inte skriva de här. tänkte bara berätta att ja inte längre har mitt gamla nummer, ifall ni vill få tag på mej(:
ha en trevlig kvl(: pusshej♥

bilder



jennifer ♥

jeanette♥

deras muffins....

deras blåbärspaj

våra muffins ♥♥

natalie och emelie ♥


ollebolle ♥

lördag

god morgon (:
hade jäte trevligt i går. vi åt tacos och kolla på idol. rocktema som ni alla vet. erik var ju bäst som alltid! det var ju niklas som åkte ut, så länge erik inte åker ut är ja glad (:
idag ska ja inte göra så mkt. ska lyssna på boken som ja ska ha läst klar tills nästa tisdag. sen vet ja inte om ja ska börja måla? fårse va ja ska göra(: ha en bra dag! pusshej

hejdå!

nu drar ja till bengtsfors! tacos mys med folk(: ♥

vill ha!





Ge mig ett jobb och pengar!



lagfest snart! ska bli så himla roligt! har alltid kul me detta gänget! ♥

höstlov ♥

hej (:
sitter hemma, har typ nyss kommit hem från skolan.
det var en rätt mysig dag idag. vi hade typ bara en riktig lektion, resten av dagen har vi bara bakat och slappat typ , en helt okej dag, gärna flera sådana ;) har ätit typ 20 muffins, massa paj och kladdkaka och massor av papperkakor, haha
ikvl blir det kanske tacos mys hos simon med rebecca och fler. fårse va magen säger ;) hehe
skulle ja lagt upp bilder på dagen men det värkar inte funka.. får bli ngn annan gång (:
ha en bra kvl! pusshej♥

julmys<3

hej(:
är hs olivia nu(: gick hit efter skolan. vi har vare nere i stan och fika på XO. sen tog vi oss en sväng och kolla kläder. vi gick in en sväng på ica och köpte med klemeniter, julmust och pepparkakor :D:D
nu duschar hon och jag väntar på att vi ska sätta på en bra film sen äta gött. nu blir det julmys för hela slanten :D
hoppas ni har en lika mysig kvl som ja ska ha :D pusshej<3

bilder kommer!


Bio




bio med min rebecca (: ♥

huvudvärk..

god morgon(:
imorse när ja vakna kom ja på att ja inte behövde gå på so så ja skulle ta den senare bussen till skolan. men när ja väkna då, hade ja en sådan huvudvärk.. det var så jävla jobbig! så ist för att gå upp drog ja täcket över huvudet.. skönt! sen var det ngn som ringde. de ringde o ringde. de måste ha ringt i en kvart. det är ju inte roligaste som kan hända när man har huvudvärk. tack och lov slutade det! nu har ja sovit ut! ochs ska börja plugga! ska göra klart allt! för ikvl ska ja på bio me rebecca och då ska ja vara klar (: hörs! pusshej♥

rebecca ♥


ny desing..

hej, nu har ja kämpat med den här jävla desingen sens ja kom hem från skolan. fyfan. och bra bliev de inte heller. skulle igentligen pluggat men har inte orkat. får göra det nu en sväng! fast först ska ja se klart på desperate housewives.
på torsdag ska ja stanna i åmål hos olivia(: ska bli roligt att träffa henne. det var så himla längesen ja träffa henne(:
har ny telefon så ja har mitt gamla 3nummer.
nu ska sätta mig me tv igenh och dricka tea och se på DH :D hade bra! ♥

nytt!

förutom att vi var på hcss, så var vi även i affärer. fick en del nytt (:

myströja, GINA TRICOT - tunika, bikbok


tunika, bikbok - starwars tröja, HM


sjal, HM


bästa köpet :D


hihi!


autograferna :D


hardcore superstar!!

helgen har vare sååååå bra! dom var så sjukt bra å ja vet inte va ja ska göra! det var fan det grymaste ja vare med om! efter hela konsetern var det signering! ja fick kramar av allihopa. blir skakis bara ja tänker på de! sjuk bra!


hardcore superstar!!!! :D


Två dagar kvar!

åh va ja vill att det det ska bli tordag! då åker vi ner till gbg och på fredag ska vi kolla på hardcore superstar! åhh va ja längtar!!! ÅHHHHH!



bingolotto.

hej. sitter i bongokuren med mamma. har säljt 3 lotter (: och nu är det bara 40 min kvar sen kan man åka hem och sova igen! haha.
igår var vi en sväng te åmål. det var det inte så roligt måste ja säga. hade kunna vara roligare. träffa en del trevliga folk, andra inte så trevliga... men men. man kan ju inte var på topp varje dag?
idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra? ska kanske till rebecca, ja kommer inte ihåg va vi sa ;) hehe
men nu kommer det en kund. :P ha det bra! pusshej!

RSS 2.0