god morgon

god morgon 06.30
gick upp tidigt idag och ringde min chef, eftersom jag inte ringde igår visste jag inte om jag skulle jobba eller inte, men som tur va fick jag en ledig dag till wiiho! så jag kröp ner i sängen igen så nu ligger jag här med en ulrik på magen, en dator i knät och ett glas oboy(underbart barnsligt gott) i handen och ska sätta på ett avsnitt the hills som jag börja på att kolla på i natt. kan vara därför jag är så lättad över att få vara hemma idag när jag gick och la mig 4inatt hehe... ne ha en bra dag på jobbet workers :) puss
 
typ samma känsla. ta studenten och få en ledig dag

alanya- wiiho

haha.. kul!

alanya- stranden/poolen


best day ever!

 
lyckligaste dagen i mit liv typ! så jävla gött att slippa gå till skolan, inte en jävla dag till sjuuuukt underbart! och att få fira den med min fina josefine och alla andra vackra personer gjorde inte dagen sämre. kvällen blev minst lika bra den. åh vill göra om dagen såå många gånger till!

my prom

vackra, snygga och fina dansa och drack vi oss igemon kvällen, underbart kul!
 
 

Happy days

I tisdags natt kom jag hem från Alanya, i onsdags var jag på bal med världens bästa kompis och i fredags tog jag studenten med snygga studenter! Dom här två sista veckorna har jag levt i en dröm! Har haft skitkul och varit omringad av fina människor hela tiden!

Imorn börjar verkligheten, men innan de ska jag mysa ner mig med johan och kolla på fotboll och äta massa fet, inga mer baler eller klänningar att komma i ;) eiiho


Fredag, 3 dagar kvar

Tjabba! Idag är vi alla sjukt slitna.. Gjorde att försök till utgång igår men de gick inte så bra, fortfarande seg och svag efter i onsdags. Så jag gick hem och sov medan mina pinglor och pinglar parta vidare:) ikväll blir havana beach party, hoppas jag kan vara lite mer party:) puss och kram ❤


Poolen

Ligger med poolen idag, ingen hitta orken till att gå ner till stranden efter gårdagen. Har verkligen världens bästa vänner! Underbara fantastiska!!
Ne påt igen ;))


Alanya baby

Hej, sitter på balkongen och chillar med en drink i handen. Har varit på stranden hela dagen idag, mår som en kung! Snart kommer brudarna så börjar vi igen!
Igår efter stranden hoppade vi festkläderna och drog ner och kolla fotbollen:) sen till the doors och dansa hela kvällen, fick även stå i baren, haha gud vad de gick back den stunden jag stod där ;) haha! Efter de blev de nattbad och lång efterfest :)
Har de sjukt bra, enda negativa är att jag har en fet brännskada på höften.. Men va gör de om hundra år. Lite tråkigt att jag missar min systers student.. Men. Hoppas ni har de bra i Sverige mina fina vänner, puss & karm!


RSS 2.0